Deschidem WinBet 1 Decembrie
Deschidem WinBet 1 Decembrie
01.08.2019

Pe 1 august deschidem o nouă sală de jocuri, WinBet 1 Decembrie. Aceasta va fi situata pe Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 37, sector 3, București.

Clienții locației noastre se pot bucura de cele mai noi si moderne sloturi de la producători de top - EGT, Casino Technology, Novomatic si de ruletă electronică. Te așteptăm cu cea mai nouă colecție de jocuri marca EGT - Gold Collection, compilație cu 48 dintre cele mai populare jocuri EGT (Burning Hot, Flaming Hot, Super Hot, Dazzling Hot, Amazons` Battle, Dice & Roll, Rise of Ra, Shining Crown, Versailles Gold, Zodiac Wheel) și este susținută de puternica platformă Exciter III.

Și în această sală exista variante multiple de câștiguri suplimentare precum: Mistery Jackpot (Super, Middle și Mini), Jackpot Cards (conectat la aparatele S32 și ruletă) și Jackpot Global, conectat la toate aparatele de joc și la orice tip de ruletă din toate locațiile WINBET (Vitan, Iasi și 1 Decembrie).

Urmareste pe site promotiile️ AICI

Vezi valorile jackpoturilor in timp real ️ AICI

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!