Info Winbet
Info Winbet
08.10.2020
  • Se suspendă temporar activitățile de jocuri de noroc de tip slot machine pentru combaterea răspândirii virusului SARS-COV-19.

  • Activitățile de Pariuri rămân deschise în toate agențiile de pariuri WinBet și în sălile de jocuri WinBet Giurgiului, WinBet Vitan, WinBet Rahova, WinBet Drumul Taberei și WinBet Iași, program: 10:00 - 22:00.

  • Poți juca Online pe Winbet.ro si Depune si Retrage Cash în agențiile de pariuri WinBet și în sălile de jocuri WinBet Giurgiului, WinBet Vitan, WinBet Rahova, WinBet Drumul Taberei și WinBet Iași.

Conform HOTĂRÂRII Nr. 20 din 07.10.2020, pentru combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2, vă informăm că toate activitățile de Jocuri de Noroc de tip Slot Machine realizate în spații închise se SUSPENDĂ TEMPORAR în București, cu excepția Pariurilor unde se eliberează bilet, cu respectarea regulilor de distanțare și a mărurilor de siguranță sanitară.

Între timp te așteptăm pe Cazinoul Online WinBet.ro,  unde te poți bucura de peste 400 de jocuri de la producători de top: EGT, Novomatic, Evoplay, Habanero, Casino Technology și mulți alții.

Poți juca online si Depune sau Retrage Cash prin locațiile Winbet menționate mai sus, și prin CashPay Delivery pentru București (👉 📱0755.630.000), sau prin modalități de plată online.

Vezi aici Promoțiile de pe Winbet.ro!

Sănătatea este cea mai importantă!
Promitem să revenim cu forțe proaspete și noi surprize!

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!