Activitatea de tip slot machine suspendata temporar
Activitatea de tip slot machine suspendata temporar
09.03.2021

Activitatea de jocuri de noroc de tip slot machine este suspendată temporar în BUCUREȘTI  sau pentru combaterea răspândirii virusului SARS-COV-19, conform Hotărârii CNSU.

In Bucuresti vă așteptăm în continuare, LUNI - JOI între orele 09:00 – 21:00 si VINERI - DUMINICA 09:00 – 18:00, pentru a plasa pariuri sportive atât în agențiile de pariuri cât și în sălile de jocuri Winbet Vitan, Winbet Basarabia, Winbet 1 Decembrie, Winbet Doamna Ghica.

În locațiile noastre au fost luate toate măsurile de siguranță și prevenire COVID-19.

Între timp te așteptăm pe Cazinoul Online Winbet.ro, unde găsești toate jocurile tale favorite de la producători de top: EGT, Novomatic, Evolution Gaming,  Evoplay, Kalamba Games, Gamomat, Habanero, Casino Technology și mulți alții.

Dacă alegi să joci online te informăm că poți Depune sau Retrage Cash în locațiile noastre sau prin serviciul CashPay Delivery in București (0755 630 0000). De asemenea, dacă preferi, poți depune și online.

Vezi aici Promoțiile de pe Winbet.ro!

Așteptăm să ne revedem sănătoși!

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!