Campanie pro-vaccinare a industriei jocurilor de noroc
Campanie pro-vaccinare a industriei jocurilor de noroc
12.04.2021

În calitate de companie responsabilă, WINBET își canalizează eforturile pentru implicare în comunitate și pune accent pe capacitatea de a fi un aliat de bază pentru nevoile societății.

Încă de la declanșarea pandemiei, WINBET a făcut toate eforturile pentru a avea spații sigure și dezinfectate, atât pentru clienți, cât și pentru angajați și a implementat măsuri suplimentare de protecție și prevenție în sălile de joc și agențiile de pariuri.

Începând cu data de 12 aprilie WINBET se alătură celor mai puternice organizații din industria jocurilor de noroc din România, Rombet, Romanian Bookmakers și Romslot într-o amplă campanie de responsabilizare socială privind pro-vaccinarea anti-COVID-19.

Vaccinarea este o metodă sigură pentru a scăpa de griji, carantină, șomaj tehnic si este calea sigură pentru întoarcerea la normalitate.

Angajații WINBET se vaccinează pentru protejarea sănătății proprii și a celor din jur, și așteaptă cu nerăbdare redeschiderea locațiilor și reluarea programului de lucru.

Haideti să fim uniți și responsabili și să contribuim împreună la campania națională de vaccinare.

Fiecare dintre noi poate deveni un ambasador al vaccinării.

Puteți urmări campania ,,Pro-vaccinare a industriei jocurilor de noroc’’ pe rețelele noastre de Social Media, precum și testimonialele angajaților WINBET ,,Jucăm responsabil! Ne vaccinăm!”

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!