WINBET ROMANIA

COMPANIE

COMPANIE

Cu o experienta pe plan international de 20 de ani, WINBET a devenit in timp scurt cel mai de succes lant de sali de joc din Europa de Est si Centrala. Suntem prezenti in Bulgaria, Serbia, Croatia, Georgia, Belarus si Tanzania, iar in Romania WINBET s-a lansat in anul 2007.

In salile noastre de joc vei gasi o mare varietate de aparate de tip slot-machine si rulete electronice ai celor mai renumiti producatori din industrie si, bineinteletes o multitudine de Jackpot-uri locale.

La noi vii pentru castigurile care te asteapta in fiecare sala de joc, dar si pentru atmosfera de-aici care te scoate din stresul cotidian, evenimentele noastre originale si pline de distractie te vor face sa te simiti foarte bine.

Echipa WINBET garanteaza servicii excelente, odata ce ne viziteaza, clientii nostri devenind prietenii nostri.

Organizam periodic concursuri, oferim bonusuri de fidelizare si promotii create in functie de dorintele clientilor. Iar petrecerile noastre tematice ofera distractia de care ai nevoie. La WINBET șansa este de partea jucătorului, nu rata!

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!