Joc responsabil

Introducere

  SC.NIKOGROUP.COM.SRL își dorește ca toți clienții săi să se bucure de jocurile de noroc, ca o opțiune de divertisment planificată și bugetată. De asemenea, siguranța jucătorilor noștri este prioritatea noastră principală. Protecția jucătorilor se bazează pe legislația în vigoare, pe excluderea minorilor de la ofertele noastre precum si protecția vieții private, ceea ce include o prelucrare responsabilă a datelor. Autorități independente asigură corectitudinea serviciilor oferite de noi și garantează caracterul aleatoriu al jocurilor de noroc, care sunt strict monitorizate. Toate materialele promoționale au în vedere și protecția jucătorilor prin limitarea ofertei strict la ceea ce poate fi livrat. Ne asumăm răspunderea în ceea ce privește siguranța ofertei noastre de joc.

Măsuri anti-dependență:

Majoritatea jucătorilor utilizează serviciile oferite in cadrul locatiilor noastre ,cu moderație și în scopul divertismentului. Există tipuri de activități care sunt inofensive atunci când sunt practicate cu moderație, dar care pot lua proporții la anumite persoane, transformându-se în probleme. Astfel, nu este exclusă posibilitatea unor probleme personale ce pot fi cauzate prin participarea la pariuri și jocuri de noroc.

Când este posibil ca jocurile de noroc să reprezinte o problemă?

Următoarele aspecte evidențiază o serie de întrebări pe care un jucător ar trebui să și le pună sieși și celor dragi pentru a identifica semnele potențiale ale unei probleme legate de jocurile de noroc. Deși aceste întrebări nu reprezintă un test diagnostic, psihologic sau medical și nu ar trebui utilizate ca atare, mulți oameni care au apelat la linii de asistență pentru jocuri de noroc au răspuns da la una sau mai multe din următoarele întrebări:


Dacă ați răspuns "da" la una sau mai multe întrebări de mai sus, atunci vă recomandăm să vă adresați unui specialist. Puteți găsi ajutor aici: http://jocresponsabil.ro/

Protecția minorilor

  SC.NIKOGROUP.COM.SRL este o companie dedicata în ceea ce privește Jocul Responsabil și protecția persoanelor sub 18 ani. Toți clienții trebuie să dovedească faptul că au vârsta legală.

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!