Politica de confidentialitate

1. Accesarea Website-ului implica acceptul Utilizatorului ca datele lor personale să fie prelucrate de Companie. In cazul inregistrarii utilizatorului pe site, scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile organizate de Companie sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de Companie, afiliații sau partenerii acesteia, prin orice mijloacele de comunicare alese de utilizatpr (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

2. Compania este unicul deținător al informațiilor colectate și se obligă ca datele personale sa nu fie difuzate către terti prin vanzare sau cesiune gratuită. Singurele excepții de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct, precum și afiliații sau partenerii Companiei, numai în limita în care această dezvăluire ar fi necesară și permisă de lege și sub condiția ca încheierii unui contract de confidențialitate. 

3. Colectarea datelor se face prin diverse modalități  (transmiterea datelor de către Utilizator) și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter- ului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

4. Anumite date personale sunt transmise automat atunci când utilizatorul accesează website-ul sau aplicatiile Winbet (winbetgroup.ro), prin platformele tehnologice care oferă serviciile.

De exemplu, dacă browserul sau dispozitivul mobil transmit aceste date în timpul interactiunii cu website-urile și aplicatiile Societății, aceasta va colecta și utiliza următoarele tipuri de date:

5. Utilizăm adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra Website-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea  Website-ului și publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatură cu informațiile personale.

5. În cazul newsletterului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplică imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea Utilizatorilor.

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!