WINBET IASI

Str. Garii nr. 18, Iasi

Inapoi la toate locatiile
Prezentare

Sala de jocuri WinBet Iași, situată pe strada Gării nr.18, își așteptă clienții cu 4 sisteme de tip JACKPOT: Jackpot Cards Global, Spider Jackpot, Egipt Quest și Jackpot Global.

Bucură-te de o experiență VIP! Am dotat cabinetele de joc cu scaune ultra confortabile și cu aparate de ultimă generație, fabricate de producători de top: EGT și Novomatic.

Îți punem la dispoziție:

  • TV
  • Wi-fi
  • Băuturi din partea casei
  • Țigară electronică
  • Petreceri tematice
  • Servicii POS

In aceasta locatie ai la dispozitie o oferta larga de pariuri, de la cele mai cautate sporturi, cu optiuni variate de pariere, la jocuri virtuale, pariuri live si loterii international in parteneriat cu Winner.

Servicii incluse

Galerie
Evenimente
Cutiile cu surprize

Vineri, 18 decembrie, te așteptăm să descoperi Cutiile cu Surprize! Începând cu ora 19:00 punem la bătaie premii de până la 57.000 RON. Folosește cardul de fidelitate Bonus Club și imprimă tichete! Mai multe tichete, mai multe șanse de câștig. Vino să n...

Distribuie:  
Promotii
Evenimente
Cutiile cu surprize
Cutiile cu surprize 18.12.2020 19:00

Vineri, 18 decembrie, te așteptăm să descoperi Cutiile cu Surprize! Începând cu ora 19:00 punem la bătaie premii de până la 57.000 RON. Folosește cardul de fidelitate Bonus Club și imprimă tichete! Mai multe tichete, mai multe șanse de câștig. Vino să ne distrăm împreună! ...

Detalii
Galerie

CONTACT

Adresa: Str. Garii nr. 18, Iasi Program: 10:00 - 22:00

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!