NOU: WINBET inaugureaza o noua sala de joc!
NOU: WINBET inaugureaza o noua sala de joc!
08.12.2017

La finalul anului 2017 am deschis sala de jocuri WINBET Alexandriei, o locatie cu o atmosfera intima, situata la aproximativ 15 minute de centrul Bucurestiului.  Inca de la inceput clientii au fost intampinati  cu posibilitatea sa castige premii de bun venit cu noul nivel de card de fidelitate "WHITE".

De asemenea, ca toti clientii nostri, s-au  bucurat si aici de promotiile WINBET: Extra Jackpoturi, Everybodywin, Happy Birthday. Iar in data de 23.02.2018 este programata prima runda de extrageri din seria campaniei Fruits Show, cu premii pana la valoare de 20.000 lei. Jucatorii care si-au imprimat tichete de participare si cei are le-au castigat la aparat, pot afla la eveniment, daca sunt castigatorii a cel putin doua premii din cele 23 oferite in cadrul campaniei Fruits Show, premiul cel mare ajungand pana la 10.000 ron! Mai multe detalii despre eveniment poti afla aici.

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!