Ruleta automată Luxury Touch Table în premieră națională la WinBet
Ruleta automată Luxury Touch Table în premieră națională la WinBet
28.11.2018

La sala de jocuri WinBet UNIRII a devenit operațională masa de ruletă T-line din portofoliul EGT Multiplayer în premieră națională din luna decembrie. Aceasta este prima instalare a modelului în România.

👑Nu sta pe gânduri și fii primul care se bucură de o experiență inedită!👑

Ruletele LTT sunt cunoscute pentru design-ul modern și elegant, precum și pentru ergonomia și tehnologiile de vârf folosite la conceperea lor. Acestea au un afișaj impresionant de 84 inch, 6 posturi de joc, fiecare cu ecran tactil, pentru plasarea pariurilor și un monitor de 23 inch pentru informațiile statistice.

La WinBet Unirii vei găsi cele mai confortabile cabinete de joc – Super Premier, VIP Lounge – și cele mai apreciate mixuri de jocuri marca EGT din Romania – Fruits Collection, Green Collection si Orange Collection. Poți alege dintr-o varietate mare de aparate de la producătorii de top: EGT, Novomatic și Casino Technology.

Pe lângă aparatele de sloturi îți oferim o experiență completă de jocuri de noroc împreună cu agenția de pariuri sportive WinBet, deschisă în parteneriat cu Winner.

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!