Ruleta automată Luxury Touch Table în premieră națională la WinBet
Ruleta automată Luxury Touch Table în premieră națională la WinBet
28.11.2018

La sala de jocuri WinBet UNIRII(Bd. Corneliu Coposu, nr. 2) a devenit operațională masa de ruletă T-line din portofoliul EGT Multiplayer în premieră națională din luna decembrie. Aceasta este prima instalare a modelului în România.

👑Nu sta pe gânduri și fii primul care se bucură de o experiență inedită!👑

Ruletele LTT sunt cunoscute pentru design-ul modern și elegant, precum și pentru ergonomia și tehnologiile de vârf folosite la conceperea lor. Acestea au un afișaj impresionant de 84 inch, 6 posturi de joc, fiecare cu ecran tactil, pentru plasarea pariurilor și un monitor de 23 inch pentru informațiile statistice.

La WinBet Unirii vei găsi cele mai confortabile cabinete de joc – Super Premier, VIP Lounge – și cele mai apreciate mixuri de jocuri marca EGT din Romania – Fruits Collection, Green Collection si Orange Collection. Poți alege dintr-o varietate mare de aparate de la producătorii de top: EGT, Novomatic și Casino Technology.

Pe lângă aparatele de sloturi îți oferim o experiență completă de jocuri de noroc împreună cu agenția de pariuri sportive WinBet, deschisă în parteneriat cu Winner.

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!