S-A DESCHIS WINBET UNIRII
S-A DESCHIS WINBET UNIRII
06.04.2018

In data de 06.04.2018 s-a deschis in Bucuresti a V-a sala de jocuri WINBET. Situata fix in centrul orasului pe o suprafata de aproximativ 340mp WINBET Unirii isi asteapta jucatorii cu 3 sisteme JACKPOT: Egipt Quest, Jackpot Cards (conectat la Ruleta EGT) si Spider Jackpot cu 3 nivele de castig conectate la cele 48 de aparate de tip slot machine dar si la ruleta.

La WinBet Unirii vei gasi cele mai confortabile cabinete de joc precum Super Premier, VIP Lounge si cele mai apreciate mixuri de jocuri marca EGT din Romania precum Fruits Collection, Red Collection, Green Collection si Orange Collection.

Sala de Jocuri WinBet Unirii impresioneaza cu cel mai nou concept de design interior si exterior din Romania confortul si intimitatea fiind puse pe primul loc.

Elena si Marius (angajati pe posturile de supraveghetori sala) au format prima tura care a intampinat primii clienti in prima zi. Acestia au declarat urmatoarele: " Clientii sunt incantati de cum arata sala, au spus ca arata super!! Au precizat ca suntem de apreciat pentru ca punem pret pe calitate nu pe cantitate. Multi dintre ei frecventeaza celelalte sali WinBet si au venit sa vada cum arata noua sala si sa incerce aparatele. Au mai spus si ca vor fi clienti multi cu siguranta si ca asteapta  cu nerabdare o mare surpriza. Sunt incantati de cum sunt primiti de catre staff si cel mai important isi doresc carduri si tichete!"

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!