Cu noul tichet de cashout îți poți retrage câștigul singur
Cu noul tichet de cashout îți poți retrage câștigul singur
17.03.2020

Am introdus in premieră noul tichet de cashout la sala de jocuri WINBET Basarabia (Bd. Basarabia nr. 170-176, Sector 2, Bucuresti). Astfel, atât clienții, cât și personalul sunt mai putin expuși la riscuri de contagiere, personalul lucrând mai puțin cu banii numerar.

Cum funcționează?

Introduci, ca și până acum, bancnotele în aparatul tău preferat, joci, iar la final aparatul îți eliberează automat tichetul de cashout cu suma aferent câștigată, inscripționată pe el.

Cu ajutorul acestui tichet îți poti retrage singur câștigul de la automatul Infotouch, este mai rapid, mai discret și mai simplu. De asemenea, te poti prezenta cu tichetul de cashout si la casierie sau poți cere ajutorul personalului sălii de joc, ca să-ți ridici câștigul.

Acest tichet are valabiltate 24 de ore, iar limita maximă pentru care aparatul il emite este de 3.000 ron, pentru orice sumă mai mare fiind nevoie de ajutorul angajatilor în efectuarea plății.

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!