Campania de Vara 2018
Campania de Vara 2018
28.06.2018

Avem o vara plina de promotii, premii si multe surprize la WinBet.

  • Am lansat World Cup Winners (14.06 – 10.08 2018), cu premii totale de pana la 210.000 lei. Este o promotie organizata in salile WinBet Gaming Club si GoldWin Gaming Club. La aceasta campanie pot participa toti jucatorii, chiar daca au card de fidelitate sau nu.

Retine calendarul evenimentelor pentru extrageri, ca sa stii cum iti faci programul:

6 iulie: WinBet Mosilor

13 iulie: WinBet Gurgiului

20 iulie: WinBet Unirii

27 iulie: WinBet Basarabia

3 august: GoldWin Vitan

10 August: WinBet Alexandria

Detalii promotie

  • Promotia la pariuri sportive “Sansa biletelor necastigatoare” (18.06 – 16.07.2018), organizata in parteneriat cu Public Win, ofera premii totale de 10.000 lei. Aceasta promotie se desfasoara in cadrul agentiei de pariuri WinBet Unirii, cu runde de extrageri in fiecare seara cu meciuri din Campionatul Mondial de Fotbal. Toate detaliile le gasesti aici.

  • Mini Market pentru pasionatii de sport. Pentru clientii nostri, membri Win Bonus Club, am pregatit in cadrul Mini Market, produse pentru sport, in editie limitata. In schimbul punctelor acumulate pe cardul de membru, poti obtine unul din produsele de sport expuse in salile noastre, la o super oferta de vara.

  • Promotia Everybody Win continua. Clientii ce joaca cu cardul de fidelitate pot obtine tichete razuibile cu castiguri garantate. Vezi promotia.

In plus, in perioada Campionatului Mondial de Fotbal esti invitatul nostru sa vizionam impreuna meciurile zilei. Atmosfera de meci este la ea acasa, jocurile si distractia de asemenea.

Si surprizele nu se termina aici, vara e de abia la inceput Urmareste-ne!

Vezi toate campaniile detaliate in sectiunea Promotii.

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!