MASURI SUPLIMENTARE IN  SALILE DE JOCURI SI PARIURI SPORTIVE WINBET
MASURI SUPLIMENTARE IN SALILE DE JOCURI SI PARIURI SPORTIVE WINBET
30.09.2021

La WINBET suntem responsabili, respectăm toate măsurile de siguranță împotriva virus-ului SARS CoV2, iar clienții noștri sunt pe primul loc.

Pe lângă normele obligatorii impuse de autorități, la WINBET am luat măsuri suplimentare de prevenție, curățenie și dezinfectare, astfel încât clientii cât și angajații WINBET să beneficieze de cele mai sigure condiții din punct de vedere sanitar.
Locațiile WINBET sunt complet dezinfectate zilnic și echipate astfel încât să vă ofere cele mai sigure condiții sanitare.
Posturile de joc au fost distanțate și, pentru o mai bună protejare s-au adăugat separatoare de protecție din plexiglas între aparate iar angajații nostri sunt vaccinati sau testate zilnic și poartă măști chirurgicale de protecție.

Conform hotărârilor în vigoare, activitatea în sălile de jocuri de noroc este permisă până la 30% din capacitatea spațiului.

Evenimentele din cadrul,,Carnavalul jocurilor” se amână până la ridicarea restricțiilor în vigoare din acest moment.

Accesul clienților în sălile de joc se face prin prezentarea certificatului digital ale Uniunii Europene privind virusul SARS CoV2 care atestă că:

✅ Persoanele sunt vaccinate împotriva virus-ului SARS CoV2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;

✅Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV2

La intrarea în sălile de jocuri angajații WINBET vor verifica certificatele clienților prin scanarea codului QR de pe certificatul digital folosind aplicația mobilă “Check DCC” dezvoltată de STS România pentru sistemul Android.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm in locatiile WINBET. 🎰

Distribuie:  

Fii la curent cu promotiile si evenimentele noastre!


Ok, sunt de acord

Site-ul foloseste cookie-uri. Prin accesarea website-ului sunteti de acord cu cookie-urile. Pentru mai multe informatii, click aici.

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!